Äventyrarna 12-14 år

I Scouterna är det äventyr från första dagen. Du blir Äventyrarscout när du blir tolv år. Många har varit med i Scouterna redan tidigare men det går såklart bra att börja som Äventyrare direkt.

alder-aventyrareSödermalms scouter som går i årskurs 6-8 (12-14 år) går på avdelningen Skogsfåglarna eller Sjöfåglarna.

För äventyrarscouter handlar verksamheten mycket om gemenskapen i gruppen, att samarbeta, träna på ledarskap, få roliga utmaningar och lära sig ta ansvar för sig själv och andra. I den här åldern planeras och genomförs stor del av verksamheten av scouterna själva, med stöd av sina ledare.

Vill ditt barn bli scout? Gör en intresseanmälan.

Skogsfåglarna

Skogsfåglarna har möten på torsdagar  kl. 18.00 – 20.30.

Ledare för Skogsfåglarna är Bernhard Bergström, Madeleine Börsbo och Christopher Övall.

Sjöfåglarna

Sjöfåglarna är, som namnet antyder, sjöscouter och har möten på onsdagar kl.18.00-20.30. Läs om tid, plats och planering för Sjöfåglarna här.