Utmanarna 15-18 år

Många har varit med i Scouterna redan tidigare men det går såklart bra att börja som Utmanare direkt.

alder-utmanareUtmanaren ifrågasätter och ställs inför större uppgifter i ett allt tydligare internationellt sammanhang. Namnet Utmanare fokuserar både på att individen och gruppen utmanas på olika plan och att man själv utmanar omvärlden.
Man skulle också kunna säga så här:

• The sky is the limit – vi vill mycket och gör vad som krävs för att lyckas.
  • Det finns miljoner likasinnade – många av dem i Stockholm, ännu fler i världen. Alla är kul, några blir dina vänner, någon din livskamrat.
  • Vi träffas dagar och nätter för att lösa ett världsproblem, käka godis eller leka.

De äldsta scouterna i Södermalms scoutkår heter Svartfötterna och har sina möten på måndagar.

Ledare för Svartfötterna är Mikael Lindberg och Patrik Hedljung.

Är du mellan 15-18 år och vill vara med i Svartfötterna? Gör en intresseanmälan.