Till dig som är förälder

Är ditt barn med i Södermalms scoutkår? Vad roligt! Kanske vill du också vara med på ett hörn?

Vi tycker det är viktigt med engagerade föräldrar och det finns flera sätt att vara med i verksamheten utifrån vad du är intresserad av.

Det finns för det mesta möjlighet att hjälpa till praktiskt med fixande av vår stuga i Tyresta, matlagning vid olika läger och utfärder eller på annat sätt bidra med material eller en hjälpande hand.

Som alla föreningar försöker vi hitta nya intäkter, kanske kan du stötta på något sätt genom att hjälpa till att arrangera loppmarknad, julbasar eller liknande?

När det gäller verksamheten så är det förstås roligt om du har intresse för att hjälpa till som ledare eller ordna någon aktivitet för barnen i samråd med ledarna.

Det finns alla möjligheter att vara med och göra en insats i Södermalms scoutkår. Hör av dig till vår föräldrasamordnare Anna-Kari Modin på tel 070-584 46 67 eller e-post annakari.modin@comhem.se, ditt barns ledare eller någon i styrelsen.

Med fler engagerade vuxna kan vi ge barnen en ännu roligare fritid!