Viktig information 2015

Eskadersegling till Idskär 5-6 september.

Samling HBK lördag morgon kl.8.30 (ledare och om möjligt mat och material samlas 8.00 för säkerhetsgenomgång)

Packa en ordentlig lunchmacka och vattenflaska + extra eftermiddagsmacka om dagen skulle bli lång.

Åter Långholmen söndag mellan kl. 16 och 19. Ett e-mail skickas till alla vid 14-tiden med mer exakt tid.

På Idskär bor vi i tält.

Packlista hittar du här eller i menyn till vänster.

• Tänk på att packa vattentätt (allt i plastpåsar i väskan så behöver du ingen dyr vattentät väska).
  • Vi ska inte vandra så du kan lika gärna ha en bag som en ryggsäck och seglarstövlar är lika bra som kängor.

Här hittar du Idskär på sjökortet: http://kartor.eniro.se/m/TUP2B

Planering 1/6, 2/6

Om det fortsätter blåsa styv bris, som prognosen säger, kommer ledarna att ha ett kul program i land istället.

Tider och datum + FAQ

Tid: 17.30-20.30.

Måndag, tisdag, onsdag,

• veckor mellan 25/5 – 17/5
  • uppehåll från midsommar till 9/8
  • 10/8  till 2/9
  • helgsegling 5-6/9

Samlingsplats: Heleneborgs Båtklubb på Långholmen. Klubben ”mellan broarna” med alla fina veteranmotorbåtar.

Flytvästar finns. Kläder efter väder. Vattentätt och stövlar är aldrig fel. Och mössa och vantar om det är en kylig junikväll.

Tänk på att förvara din mobiltelefon och värdesaker efter eget förstånd. Vi erbjuder varken låst förvaring eller garanterat torr resa i båten. På egen ansvar kan du dock lämna en väska vid flytvästarna.

För att få tillbaka utlägg för fika så skicka kvitto upptejpat på ett papper och uppgift om vart det ska betalas till Södermalm scoutkår. c/o Eva Lundgren, Bondegatan 70, 11633 STOCKHOLM.

1. Fyll i deltagaruppgifter

Formuläret nedan gäller alla.

Det är säkerhetslistan som ska innehålla alla som är i båt i sommar, även ledare.

2. Betala avgiften

Deltagaravgiften om 600kr betalas till bankgiro 210-0493, Södermalms Scoutkår. Märk betalningen med Båtliv och deltagarens namn.

(OBS: som en uppmuntran så är deltagaravgiften för våra duktiga instruktörer, som ingår i facebook-gruppen ”Flaggen”, noll kronor)

Har din deltagarinformation kommit in?

Här fyller vi i alla som fyllt i sin deltagarinformation.

Av säkerhetsskäl måste deltagaruppgifter finnas i vår lista för att man ska få segla.

Bernhard
Tintin