Sjöfåglarna

Sjöscouter på Långholmen!

Sjöfåglarna är gruppen för äventyrsscout-åldern, dvs för dig som går i 6:an till 8:an.

Sjöscouterna samarbetar med Heleneborgs Båtklubb (HBK) och Ungdomarnas Båtbygge (UBB).

Om du vet att du fått plats

• Läs alltid på Viktig information här till vänster, där finns all officiell information.
  • Gå med i Facebookgruppen Sjöscouterna Södermalm. Där hittar du kul tips, bilder och diskussioner.

Anmäl dig till Sjöfåglarna

Anmäl dig till Sjöfåglarna genom att klicka på Bli scout.

Om du redan är med i scouterna talar du helt enkelt om för din ledare att du vill vara med i Sjöfåglarna.

Några scouter har valt att vara både landscout och sjöscout (de kallar sig fyndigt för amfibiescouter) och är med på både Skogsfåglarnas och Sjöfåglarnas program hela vintern. Scouter två kvällar i veckan!  Eventuellt kommer detta att innebära ett tillägg på terminsavgiften.