Spindeln

Spindeln är den scoutgruppen för dig som går i 2:an och 3:an. Den andra heter Spöket.

Vi håller till i scoutlokalen på Högalidsgatan 33. Naturligtvis utnyttjar vi närheten till Långholmen också.

För er som har börjat på Spindeln eller Spöket – här fyller ni i era kontaktuppgifter

Om ditt barn har börjat på Spöket eller Spindeln behöver vi ditt barns namn, adress och personnummer, dina kontaktuppgifter samt uppgifter om eventuella allergier och liknande.

Vi behöver hela personnumret, även de 4 sista siffrorna för att kunna registrera ditt barn i scouternas medlemsregister. Hälsoinformationen kommer bara att ses av ledarna på avdelningen.

Fyll i det här formuläret: länk

Om du har information om ditt barn som du ej är bekväm med att lämna här – prata med ditt barns ledare!

Spindelns rop

Spindeln, spindeln faller men

trägen vinner upp igen.

Spindeln, spindeln, spindeln.

Vill ni anmäla era barn till Spindeln

Gör en intresseanmälan på fliken Bli Scout.