Spindeln

Spindeln är den scoutgruppen för dig som går i 2:an och 3:an. Den andra heter Spöket.

Vi håller till i scoutlokalen på Högalidsgatan 33. Naturligtvis utnyttjar vi närheten till Långholmen också.

Vill du anmäla ditt barn till Spöket eller Spindeln?

Gör en anmälan så snart som möjligt på den här sidan: länk

Lägg gärna in uppgifter om eventuella allergier och liknande samt annan värdefull information.

Informationen kommer bara att kunna ses av ledarna på avdelningen samt funktionärer som medlemsregistrerare, köansvarig och bidragsansvarig.

Om du har information om ditt barn som du ej är bekväm med att lämna här – prata med ditt barns ledare!

Få inloggning till Scoutnet (medlemsregistret)

Gå till scoutnet.se. Logga in med den e-postadress som du använde när du gjorde anmälan och klicka i att ni glömt lösenordet – då får du ett e-postmedelande i retur.
Man kan även ange sitt medlemsnummer.

Om ni vill ha information till mer än en e-postadress

Logga in. Under fliken min profil finns en gul ruta “Alternativ”.

Klicka på den och fyll i era namn och adresser.

Värt att upprepas: Vi blir jätteglada om ni fyller i eventuella allergier och specialkost i rutan med noteringar.

Spindelns rop

Spindeln, spindeln faller men