Spöket

Spöket är scoutgruppen på måndagar för dig som går i 2:an och 3:an. Onsdagsgruppen heter Spindeln.

Vi håller till i scoutlokalen på Högalidsgatan 33. Naturligtvis utnyttjar vi närheten till Långholmen också.

För er som har börjat på Spindeln eller Spöket – här fyller ni i era kontaktuppgifter

Om ditt barn har börjat på Spöket (måndagar) eller Spindeln (onsdagar) behöver vi ditt barns namn, adress och personnummer, dina kontaktuppgifter samt uppgifter om eventuella allergier och liknande.

Vi behöver hela personnumret, även de 4 sista siffrorna för att kunna registrera ditt barn i scouternas medlemsregister. Hälsoinformationen kommer bara att ses av ledarna på avdelningen.

Fyll i det här formuläret: länk

Om du har information om ditt barn som du ej är bekväm med att lämna här – prata med ditt barns ledare!

Spökets Rop

Spöket ut i natten kryper
Upp och ner coola typer
Svänger runt i sus och bus
Jobbar hårt och äter grus
Spöket! Spöket! Spöket!

Övrigt

Om era barn inte kan komma till ett scoutmöte så hör gärna av er via mail, sms eller telefon.

Vill ni anmäla era barn till Spöket

Gör en intresseanmälan på fliken Bli Scout.