Vårskriket 2018

Foton

Välkomna på Vårskriket!

Kristi himmelsfärds helgen 11-13/5
Den årliga vår hajken för alla Södermalms scouter ute vid Bygget i Tyresta nationalpark.
Temat är Alice i underlandet! Allt kan hända i den upp och ner vända världen. Ta med ett glatt humör, en bit galenskap och kläder efter väder^^

Liggunderlag!

Vi träffas på Gullmarsplan kl 09.30 på fredag den 11 maj, och är tillbaka på samma plats 13.30 på söndagen.

Anmäl er på senast 9/5!
Länk: https://goo.gl/forms/LijU0Utr4xgTwmyx2

Kostnad: 150 kr per person – betalas in kontant till ens avdelnings ledare i kuvert med namn på. Ej Swish.

!!

I år bjuder vi på något nytt!!:

Fredagens aktiviteter är öppna för alla! Så ta med familjen, kusiner, grannar och vänner och ha en härlig dag i skogen.

Scouterna bjuder på mat, lekar och naturupplevelser. Ni som är med på fredagen kommer tillbaka till Gullmarsplan senast klockan 5. Vi andra fortsätter hänga i Tyresta till söndagen som sagt.

(Under fredagen bjuder scouterna tillsammans med Polarbröd på mat och fika, så det är ingen avgift för att vara med bara på fredagen).

Anmälning för bara fredagen görs till Mia Lindskog via mail: mia.lindskog@gmail.com

Tack för att ni läste ända ner hit! Hoppas verkligen vi ses någon gång under helgen!!

Alice_par_John_Tenniel_25