Sommarlägret – Vind 19

6-12/7 i sommar tar vi över scoutön Vindalsö i Stockholms skärgård!

Alla scouter stora som små är välkomna till sommarens höjdpunkt, vårt gemensamma sommarläger!

På Vindalsö får vi testa på alla möjliga sorters utmaningar tillsammans. Vi får laga vår alldeles egna mat, testa på kanotpaddling och segling, se hur mycket av det vi tar med oss som går att återvinna och såklart bada, basta och mysa tillsammans!

De äldre scouterna (Svear, Sydväster, Skogs- och Sjöfåglar samt Svartfötter och Rovers) tillbringar hela veckan på ön, åker ut 6/7 och kommer hem 12/7.
De yngsta scouterna (Spindlar och Spöken) får en förkortad vecka, åker ut 9/7 och kommer hem 12/7.
Äventyret kostar 1600 kr för de som är med hela veckan och 1100 kr för de som är med kortvecka.

Sista anmälan är 22/5!

Fyll i formuläret här eller via qr-koden

QR-kod, Sommarlägret 2019

Betalning

Lägeravgiften betalas in till Bankgiro 210-0493 innan 31/5 (avgiften kan delas upp i två betalningar ifall detta efterfrågas), märk betalningen med scoutens namn och avdelning!

Vår affisch

Här är vår affisch

Frågor?

Fråga din ledare om du har några frågor!

Obs seglare

Vi kommer att segla ut och hem igen.

Vi seglar ut 3/7.

Vi är tillbaka på söder 15/7 efter seglingen.

Vi ses på Vindalsö i sommar!