Bygget, vår scoutstuga

Vår scoutstuga i Tyresta heter Bygget och består egentligen av en storstuga och flera småstugor. Bygget har ingen el och inget vatten. En brunn finns på gångavstånd och för värme används fotogen och ved.

Hitta till Bygget

SL: Ta buss 807 från Gullmarsplan byt i Brandbergen till buss 834 och gå av vid slutstationen Tyresta by. Eller ta pendeln från Södra station till Handen, byt där till buss 834. Därifrån är det drygt en kilometer att gå.

På en söndag går pendeln kl 9.07 och bussen från Gullis 9.03. Ni är framme i Tyresta by kl 10.00.

Bil: Kör till Tyresta bys parkering. Precis bortanför parkeringen går en väg in till vänster. Se kartorna i pdf.

Koordinater: 59°10’34″N – 18°13’3″O

Kartor i pdf: Kartor Bygget respektive Karta Lycksjöhagen

Uthyrning av Bygget

Scoutkåren hyr ut bygget och för att boka kontaktas Eva Lundgren. Kostnaden är 50 kr per scout med ett minimipris på 800 kr för en helg. Då ingår ej gasol eller ved.

Kåren har en Byggetgrupp som består av Eva Lundgren, Truls Ekelin och Maria Lundgren.

Bokningar

Byggetdagen 2016