Lilla Jul

Vikingar!

Midvinternattens köld är hård och det är dags att fira midvinterblot. Vi i blotkommittén är lite trötta på att fira midvinterblot på samma sätt år efter år och skulle vilja prova något nytt. Därför har vi bjudit in ett gäng nytänkande och kreativa scouter från Södermalm. Kom till långhuset på Väddö 5-7 december och hjälp oss utveckla traditionerna.

Vem: Alla scouter i Södermalms Scoutkår
Plats: Björkögården, Väddö
Datum: 5-7 december
Avresa: Samling vid busshållplats Tekniska högskolan på fredagen kl 16:45
Åter: Samma plats på söndagen kl 13.40
Pris: 300 kr, betalas till din ledare. Familjerabatt: 300:- för första barnet, 200:- för övriga barn.
Ta med: Personlig utrustning för boende inne och aktiviteter ute, en julklapp för ca 40:- och tomteluva.

I Södermalms scoutkår tycker vi att alla scouter som vill ska kunna vara med hajker och läger. Upplevs kostnaden allt för hög i förhållande till familjens ekonomi så kan kåren hjälpa till. Tveka inte att i så fall kontakta vår ordförande robert.gronvall@gmail.com mobil: 076-552419

Anmälan Lilla jul

Fyll i en anmälan per person som ska med.