NU har du chansen!

Du som tycker att scouting är bra verksamhet för ditt barn men inte själv har möjlighet att vara ledare – nu finns det en möjlighet för dig att göra en insats för Södermalms scouter. Vi behöver för 2016 personer som kan ta hand om följande uppdrag:

–       medlemsregistrerare och bidragsombud. Du registrerar medlemmar i scouternas register, skickar in närvarorapporter till kommun och studieförbund och tjatar på ledarna om att de måste skicka in närvaro och nya medlemmar till dig.

–       Kölisteansvarig. Du tar emot  mail från dem som vill börja scouterna, har ordning på kölistan och har kontakt med ledarna om de kan ta emot nya scouter (framförallt vid terminsstart).

–       Hemsideansvarig. Du lägger ut information som du får från ledare och andra på hemsidan. Har du tid och lust får du gärna skriva och fota från våra aktiviteter.

–       Medlem i Byggetgruppen. Du åker tillsamamns med andra i gruppen ut till Bygget ett par ganger per år och ser till att allt är helt och rent. Här är det bara din egen tid och inspiration som sätter gränser – en altan på baksidan skulle sitta fint!

–       Medlem i lokaletgruppen. Det finns alltid förbättringspotential i lokalen, men framförallt behövs den hållas ren.

– Kårstyrelsen.  Styrelsen i kåren har ett övergripande ansvar för ekonomi, verksamhetsplanering, ledarutveckling och ledarrekrytering. I styrelsen  behövs både du som har erfarenhet av styrelsearbete och du som känner att du vill utvecklas och få en ny erfarenhet.

Maila eller ring någon av oss och tipsa – om dig själv – eller någon annan som du tror skulle vara intresserad.

Bästa hälsningar

Anna-kari Modin och Mia Lindskog