Sommarlägret 2016

Ryktena förtäljer…

…fantastiska historier om ett åttonde världshav, där vågorna är större, sjöjungfruarna vackrare och hajarna snabbare. Södermalms scouter trotsar faror och ger sig ut på jakt efter detta hav i sommar. Expeditionen kommer att utgå från Vässarö i Norra Roslagen.

Expeditionen går av stapeln den 23-30 juli (26-30 juli för Spårarscouter).

Första sträckan sker med SL-buss från Tekniska Högskolan, exakta tider kommer att meddelas senare, men räkna med avfärd ca 9 på förmiddagen och hemkomst sen eftermiddag.

Vi kommer att sova i tält under hela lägret, och all gemensam expeditionsutrustning står lägerledningen för, men expeditionsdeltagarna behöver sovsäck och liggunderlag i sin personliga utrustning. Förslag på packlista finns här: http://sodermalm.scout.se/for-medlemmar/packlista/

Avgift för detta storslagna äventyr är 1700 kr för hela veckan och 1300 kr för tisdag-lördag. För oss är det viktigt att alla som vill kan följa med, så om avgiften är ett hinder – prata med din ledare! Kåren har ett speciellt konto som lämnar bidrag till läger.

Anmäl dig med det här formuläret  och betala in avgiften till kårens bankgiro: 210-0493.

Skriv deltagarens namn och avdelning. ANMÄL DIG SENAST DEN 31 MAJ! Betalningen kan delas upp i två delar och betalas i maj och juni om så önskas.

Ju fler vi är desto större chans att expeditionen lyckas – så vi hoppas många kommer med!! Äran som tillkommer dem som hittat ett nytt världshav vill väl ingen missa!

Har du frågor? Kontakta mia.lindskog@gmail.com, tel 0703 173272